4. 4. 2011.

Club Atrijum

Od večeri otvaranja davne 1998. god. klub je nezaustavljivo išao napred, iz dana u dan privlačeći sve veći broj zadovoljnih gostiju i pružajući posetiocima odličnu zabavu, ugodan ambijent i zanimljive sadržaje.
Kao i uvek do sada, i danas Vas u Atrijumu očekuje celodnevna zabava: dani su rezervisani za odmor i opuštanje u kafeu, a noću za Vas muziku pušta DJ TEAM Mr. Mix iz Beograda uz saradnju sa Udruženjem profesionalnih disk džokeja Srbije, na koncertima nastupaju najpoznatija domaća muzička imena - noći su rezervisane za provode i zabave po kojima je Atrijum i postao poznat širom regiona kao jedna od najatraktivnijih destinacija za sve željne prave i potpune zabave.
Na već oprobani i kod mnogobrojnih zadovoljnih gostiju dokazani koncept zabave sa sadržajem, Atrijum je za ovu sezonu pripremio i niz iznenađenja i noviteta. Za ovogodišnji program i unapređenje ponude u skladu sa željama gostiju, ugledali smo se na najelitnije srpske lokale kao i na najpoznatije klubove širom Evrope.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Koncept i program večeri i nastupa plesačica u potpunosti je redizajniran što je rezultiralo potpuno novim vizuelnim doživljajem i obećava još spektakularniju zabavu. Obraćajući posebnu pažnju na želje nažih gostiju, ove godine smo za goste koji od zabave žele više, ali i intimnije, pripremili i VIP mesta, kao i rezervisanje usamljenih separea na telefonski poziv. Sve na šta ste navikli u Atrijumu očekuje vas i ove godine, ali uz još jedan korak dalje i uz još više sadržaja i zabave.
Večernji programi ce, po dobroj navici, biti ispunjeni tematskim zabavama koji će se menjati iz dana u dan, a opet ce svako veče biti dodatno začinjeno ludim plesom Go-Go igračica, aktuelnom muzikom najpoznatijih bendova ili DJ-eva.
Ipak, jedna stvar se ne menja - naš trud da ispunimo sve vaše želje.
Ne treba sumnjati da će i ova sezona biti potpuni trijumf totalne zabave, sa bogatim programima od 0-24 sata. Ne možete biti toliko budni, koliko mi možemo ponuditi zabave, moto je sa kojim Vas dočekujemo u Atrijumu. Drugim rečima: kad jednom uđete u klub Atrijum pripremite se za dug boravak ispunjen uživanjem.
Kako je Atrijum i do sada bio idealno mesto za nove susrete i zaljubljivanja, klub će od sada, za one koji žele da idu korak dalje, nagrađivati parove koji su prve poljupce doživeli upravo u našem domu i novi parovi ce uz poklon pakete dobijati i VIP mesta u svom omiljenom klubu.
Kokteli, duga i kratka pića, alkohol i sokovi, bezbrojne vrste kafa za buđenje...
Jutarnja kafa, podnevni sok, aperitiv pre ručka, pivo posle večere... Sve na jednom mestu, u Atrijumu.
Café-club Atrijum bavi se ugostiteljstvom već dugi niz godina. Iskustvom, znanjem i uvek svežim idejama brinemo se za nove programe i sadržaje kluba i danas se možemo pohvaliti da se klub profilirao u vodeći klub ovog dela Srbije.
Naš trud i osmeh na Vašem licu su garancija da će se klub i dalje razvijati u korak sa vremenom.
Mi smo spremni da Vam ulepšamo dan, jeste li Vi spremni?




Izvor sa sajta Club Atrijum

Нема коментара:

Постави коментар

Neprikladni komentari će biti obrisani.