23. 3. 2012.

Prekucavanje teksta

Nova tehnologija nameće nova pravila. Sva dokumentacija koja se čuvala u papiru, sada može da se čuva u elektronskoj formi na diskovima, usb memoriji i ostalalim memorijskim uređajima.

Pored skeniranja, nekad je potrebno prebaciti dokumenta u tekstualnoj formi i u takvim slučajevima je nezaobilazno prekucavanje teksta.

Prekucavanje teksta može biti jako naporan i dosadan posao. Ukoliko sporo kucate ili imate problem kada ste dugo ispred računara, onda to može biti prava noćna mora!

Mi možemo da rešimo sve vaše probleme! Nudimo Vam uslugu prekucavanja teksta i vašu skeniranu dokumentaciju prebacujemo u Word ili neki drugi program za obradu teksta.

Dodatno, ukoliko Vam je potreban unos podataka u bazu podataka, možemo brzo i precizno to uraditi umesto Vas i tako Vas osloboditi dosadnog i napornog rada.

Biće nam zadovoljstvo raditi za Vas!!!

Crtanje u AutoCad-u

Imate crteže na papiru, a trebaju Vam u elektronskoj formi, tj. u AutoCad-u!

Nudimo Vam uslugu prebacivanja arhitektonskih, građevinskih, elektro i mašinskih crteža u elektronskoj formi. Posedujemo licenciranu verziju AutoCad-a, tako da će usluga biti sigurna i kvalitetna! Poslove crtanja nadziru i proveravaju licencirani inženjeri, što je dodatana garancija da ćete dobiti najbolje crteže, po važećim zakonimi i preporukama.

Ukoliko su Vam potrebni dodatni projekti i izveštaji, naši licencirani inženjeri će izaći na teren i profesionalno i u roku završiti sve dogovorene poslove.

kontakt: Studio Zoom iz Beograda