17. 11. 2012.

Proglašeni pobednici konkursa projekta "Moguća Srbija"

Na konkurs projekta “Moguća Srbija”, koji je bio otvoren do 13. maja, prijavljena su 103 rada. Stručni žiri je napravio uži izbor radova, koji su od 4. avgusta postavljeni na sajt Mogucasrbija.rs i izloženi na javnu diskusiju zaključenu 10. septembra. U drugom krugu rada, stručni žiri je, uzimajući u obzir i mišljenja i stavove iz javne diskusije, odlučio da nagradi 15 radova.
...
U okviru kategorije BORBA PROTIV KORUPCIJE, nagrađen je Alen Nikolić, inženjer elektrotehnike iz Kladova, za predlog „Korupcija prilikom zapošljavanja“ u kojem se zalaže za jednaku dostupnost i uslove za traženje radnih mesta svih građana Srbije. 
...
U okviru kategorije RURALNI I URBANI RAZVOJ nagrađeni su:
Katarina Nikolić, diplomirani arhitekta iz Velikog Gradišta, za predlog Rehabilitacije kulturnog nasleđa i prirodnog potencijala Opštine Veliko Gradište;  
Miloš Četnik
, student iz Beograda, za predlog projekta izgradnje Zelene oaze u novobeogradskom bloku broj osam i Alen Nikolić, jedini dvostruki dobitnik, koji je predložio formiranje Komisije nadležnog ministarstva koja bi pratila sprovođenje Zakona o planiranju i izgradnji.
...

Vest preuzeta sa: >>