24. 6. 2011.

Restoran Jezero

Restoran Jezero se u centralnoj gradskoj ulici u Kladovu.

Uz tradiciju postojanja od 19 godina nudimo Vam i jela sa roštilja, specijalitete od ribe, čorbe, jela po porudžbini, riblju čorbu.

Organizujemo i sve vrste slavlja, a u prelepoj bašti kapaciteta 400 mesta tokom celog leta očekuje Vas živa muzika.

RADNO VREME OD 08:00 - 24:00h

Restoran Alas

Adresa: Trg kralja Petra 1, Kladovo
Telefon: 019/801-036
Nalazi se na ulazu u Kladovo, na đerdapskoj magistrali, između dve hidrocentrale.

Pored samog Đerdapskog jezera, u prijatnom ambijentu nudimo Vam uvek svežu riblju čorbu, riblje specijalitete (som, smuđ, kečiga) kao i kuvana jela i jela sa roštilja.

RADNO VREME SVAKOG DANA OD 08:00 - 24:00h

Brod restoran Đerdap

Adresa: Kladovo
Telefon: 019/801-090
Email: agencija@djerdapturist.com
Web: http://www.djerdapturist.co.rs/
Gostima je na raspolaganju i katamaran-šetni brod ,,Đerdap,, sa kuhinjom, barom, luksuznim restoranom sa 40 mesta na donjoj palubi (ozvučenje, bar, plazma monitor, VIP salon - pogodan za rad manjih grupa) i 80 mesta na natkrivenoj gornjoj palubi koja je idealna za organizovanje koktel prijema i prezentacija (šank, ozvučenje,lcd projektor, dv kamera). Jedinstven po svojoj nameni i opremljenosti, u večernjim časovima na sopstvenom pristanu ispod hotela služi kao brod-restoran.

Restoran Jovče

U srcu glavne ulice Stara čaršija nalazi se restoran JOVČE. Porodični restoran sa tradicijom dugom više od 43 godine.

Pozivamo Vas da se uz prijatnu muziku i ljubazno osoblje sami uverite u razloge našeg trajanja.

Za sve one koje vole prirodne sokove, nudimo ručno ceđenje sokove od narandže i limuna, kao i veliki izbor ostalih prirodnih vićnih sokova.
Tu su još i brojna domaća žestoka pića ali i pića stranih proizvođača, od francuskog konjaka do nekoliko vrsta škotskog viskija.

Bogatstvo i raznovrsnost naše kuhinje ogleda se u velikom izboru vojvođanskih i leskovačkih specijaliteta sa roštilja. Sva jela su bogato garnirana pomfritom i sezonskim salatama.

Kod nas možete probati i neku od 17 vrsta pica, kai i slatke palačinke, voćne kupove i sladoled obogaćen raznim vrstama preliva.

U našem restoranu je do sada organizovan veliki broj porodičnih proslava, rođendana, ali isto tako i poslovnih susreta.
Nedavno smo bili uspešni domaćini princezi Jelisaveti Karađorđević i njenim prijateljima, kao i međunarodnom skupu arheologa na temu VINČANSKO PISMO. Naši gosti bili su brojni ambasadori, političari, projektanti HE Đerdap, poznati glumci, pevači, sportisti...