22. 3. 2015.

Verbić osvežen vodom jer je bio bledunjav

Štrajk prosvetnih radnika u opštini Kladovo se nastavlja. Ministar prosvete Verbić je uskratio pravo na zaradu, jedno od najvažnijih prava zaposlenih, dok su prosvetni radnici štrajkovali po zakonu o štrajku, 

Ministar Verbić diskreciono odlučuje kada će se neko pravo uskratiti, na koga će se primenjivati, a na koga se neće primenjivati.

Veliki broj prosvetnih radnika, čiji su sindikati napravili nagodbu sa ministrom Verbićem, masovno prelaze u druge sindikate. Postavlja se pitanje da li su Sindikati koji su se nagodili sa Ministrom još uvek reprezentativni.

Ministar Verbić pravi spiskove prosvetnih radnika za otpuštanje. Podsećamo da se ucenama i pretnjama ne rešavaju problemi u demokratskom društvu!

U znak podrške prosvetnim radnicima, prenosimo snimak protesta na kome je, vidno beldunjav, ministar Verbić osvežen vodom: 


Podrška glumcima Zaječara

Glumci Vujadin i Vladimir Milošević kažu da su dobili otkaze u zaječarskom pozorištu "Zoran Radmilović" zbog učešća na mitingu opozicije 9. marta i zbog pesme Svi na protest: