16. 2. 2011.

Restoran Tekijanka Plus

Adresa: Kralja Aleksandra 5, Kladovo
Telefon: 019/800-400
Email:
agencija@djerdapturist.com
Web: www.tekijanka.com



 Restoran „Tekijanka plus“ nalazi se u strogom centru Kladova. Ovaj ugostiteljski kompleks, površine oko 700m2, čine fast food, poslastičara, pekara, prednja bašta, ekskluzivni restoran i interna bašta sa klubom.
Kapacitet samog restorana je 40 mesta,od toga dva intimna separea za do 6 osoba, a u klubu se može smestiti oko 45 osoba. U letnjim mesecima moguće je organizovati proslave u bašti restorana gde je kapacitat 70 mesta. U sklopu restorana je i bašta u staroj čaršiji sa 80 mesta.
Jedinstveni spoj modernog i tradicionalnog, kako u hrani tako i ambijentu, čini ovaj restoran savršenim mestom za organizovanje poslovnih i svadbenih ručkova, koktela, krštenja, rodjendana, godišnjica...
Pored velikog izbora hladnih i toplih predjela, supa i čorba, jela sa roštilja, jela po porudzbini, ribe, kao i srecijaliteta koje već dobro poznajete a i volite - jagnjetina i ribić pod sačem, djerdapske rolnice, vlaški ćevap i riblji specijaliteti, takođe imate priliku da uživate i u izvrsnim vinima koja nudimo.
Učinite svoje trenutke dragocenim,osetite toplinu našeg restorana i uzivajte u usluzi koju Vam pruzamo. Pronaćićete dobre razloge zbog kojih ćete sigurno poželeti da ponovo dođete.

Za više informacija posetite sajt Restoran Tekijanka Plus