22. 6. 2011.

Kamp Karataš

Omladinski kamp Đerdap je osnovan kao društvena organizacija 1991. godine i predstavlja pravnog naslednika ORA "Đerdap".
Zahvaljujući razumevanju i pomoći Hidroelektrane "Đerdap" i Ministarstva za omladinu i sport, razvoj Kampa je u stalnoj uzlaznoj liniji.
Pošto su aktivnosti i zadaci prevazišli organizacione mogućnosti društvene organizacije, Omladinski kamp 1997. godine osniva preduzeće Omladinski sportski kamp "Đerdap", ustanovu za sportske delatnosti, organizaciju i realizaciju različitih kulturno vaspitnih i sportskih programa, za decu, omladinu i starije kategorije.
Kamp organizuje i realizuje: omladinske sportske škole, sportske kampove i pripreme sportskih ekipa, sportska takmičenja, radničko sportske igre, kreativne radionice, umetničke kolonije, ekološke škole i programe, rekreativnu nastavu i školu u prirodi.
Za sve navedene aktivnosti Kamp poseduje organizacione i materijalne preduslove za optimalnih uslova za realizaciju različitih projekata. Takođe pruža usluge nautičkog, lovnog i ribolovnog turizma i kompletnu logistiku. Kamp realizuje većinu svojih aktivnosti u naselju graditelja "Đerdapa", potom akcijaškom naselju i u zoni Nacionalnog parka "Đerdap".

SMEŠTAJ

Sa velikim zadovoljstvaom želimo da Vam predstavimo naše smeštajne kapacitete. U ponudi su nam dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani. Osim toga, OK "Đerdap" raspolaže i sa osam osmokrevetnih bungalova, izuzetno funkcionalnih i pre svega moderno opremljenih. Izgrađeni su u starom vlaškom stilu, te se i po svojoj arhitekturi uklapaju u kulturno nasleđe ove regije.
OK "Đerdap" raspolaže sa sedam paviljona, koji su specijalno adaptirani za smeštaj omladinskih selekcija. Svaki ulaz je opremljen sa devet trokrevetnih i jednom dvokrevetnom sobom sa kupatilom, takođe u ulazu se nalazi i društvena prostorija koja je idealna za teroretsku nastavu. Opremljena je školskim klupama, školskom tablom i tv prijemnikom.
Raspolažemo i sa devet moderno opremljenih apartmana.


6 коментара:

 1. Postovani‚
  Stranica smestaj.html vise ne postoji, tacnije ne postoji bar 6 meseci, ukoliko zelite da neko sa vaseg sajta klikom poseti nas sajt, molimo Vas da postavite ovaj link
  http://www.kampdjerdap.co.rs/?page_id=97
  Unapred hvala!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala na obaveštenju, link je promenjen.
   Velikom broju korisnika ce značiti ova informacija. Da napomenem da je sajt kampa odličan i nudi kompletnu informaciju o kampu.

   Избриши
  2. Poštovani,
   trebao bi mi vaš kontak mail!!
   Nigde na sajtu ne nađoh kontakt!

   Избриши
  3. Анониман23. мај 2012. 07:43

   Hvala na primedbi.
   Dodao sam kontakt formu http://infokladovo.blogspot.com/p/kontakt.html

   Избриши
 2. Ziveo sam "uz" Kamp nekoliko godina (kao izbeglica).
  Ovom prilikom zelim da pozdravim tadasnje radnike Kampa,Djerdap turista,
  I drugare koje sam upoznao...iz N.Sipa,Davidovca,Kladusnice ,Kladova...

  Veliki pozdrav iz USA

  ОдговориИзбриши
 3. Sve o sportskom kampu Karataš

  https://www.facebook.com/pages/Sportski-kamp-Karatas-Sports-camp-Karatas/843354989075437

  ОдговориИзбриши

Neprikladni komentari će biti obrisani.