22. 6. 2011.

Hotel Aquastar Danube u Kladovu

Na svom putu od izvora u podnožju, planine Švarcvald u Nemačkoj, pa sve do svog uliva u Crno more, najveća i najlepša reka Evrope piše i pamti vekove i istoriju. Ali svoj najveći trag Dunav ostavlja u Đerdapskoj klisuri, najlepšem i najuzbudljivijem delu svog toka ka Crnom moru.
Upoznati Đerdap, najveću i najlepšu rečnu klisuru u Evropi i istoimeni nacionalni park, pravo je uživanje i avantura. Moćni rečni tok, izuzetne dubine i širine, gde tišinu remeti samo cvrkut ptica i sum vode, morate doživeti, reći su tu nemoćne!
U svom najlepšem delu, Dunav se okitio nekim od najlepših i najvažnijih utvrđjenja i gradova u ovom delu sveta. Počevši od impozantne Golubačke tvrđave, Lepenskog vira, Trajanove table, Diane, Fetislama pa sve do ostataka čuvenog Trajanovog mosta.
Na 10 km od izlaska iz Đerdapske klisure i zone nacionalnog parka nalazi se Kladovo, grad nadaleko čuven po svojim alasima i kavijaru, kao i po svom gostoprimstvu i ljubaznosti….
(Bazen hotela "Aquastar Danube")
Neposredno uz najlepšu plažu na ovom delu Dunava , tik uz samu obalu , ugnezdio se centar za odmor i rekreaciju, objekat visoke kategorije – Hotel "Aquastar Danube", koji po svom kvalitetnom programu i velikom broju sadržaja , stoji "rame uz rame" sa najvećim objektima tog tipa u regionu.
Objekat visoke kategorije opremljen je sa 45 visoko kvalitetnih soba i 9 lux apartmana, koji svojim izgledom i opremljenošću spadaju u najlepše i najbolje u donjem toku Dunava. Na površini od 800 m² prostire se Spa i Wellness centar koji iz svog sklopa sa ponosom ističe bazen sa slanom vodom, saune, jacuzzi, kadu za aroma terapiju, masažere i brojne trim i fitnes mašine, koje čak i profesionalne sportiste ne ostavljaju ravnodušnim.
U nekom od barova i restorana posetioci mogu da uživaju u vrhunskim jelima i pićima, sa svih meridijana, koje pripremaju najbolji kuvari i barmeni iz ovih krajeva. Ljubazno osoblje stara se da svaki trenutak proveden u hotelu bude nezaboravan i uzbudljiv. Hotel obiluje raznovrsnim rekreacionim i turističkim programima kao što su "zdrav život", lov i ribolov i nautika.
Ovde su idealni uslovi za održavanje seminara, jer hotel poseduje konferencijsku salu sa 70 mesta. Moguće je panoramsko razgledanje grada i okoline, posete kulturnim i istorijskim lokalitetima, vožnja brodom i biciklom ,itd…
- Višednevni boravak u ovom vrhunskom centru za odmor i rekreaciju opustiće vas i relaksiraće vas do te mere da ćete zaboraviti na sve vaše stresove i obaveze koje nosi život modernog i uspešnog ćoveka - porućuju iz hotela "Aquastar Danube".
Izvor: eKapija

3 коментара:

 1. Анониман5. јун 2012. 16:33

  Bas lep hotel na jos lepsem mestu!!!

  ОдговориИзбриши
 2. Fin mi se čini hotel, zanimljiv tekst. Također vama želim preporučiti jedan odličan hotel i spa centar pa pogledajte ovdje

  ОдговориИзбриши
 3. Planiramo mini odmor u tom kraju. Ovaj hotel deluje odlično, moguće da ćemo tamo odsesti. hvala

  ОдговориИзбриши

Neprikladni komentari će biti obrisani.