1. 2. 2014.

Posao za 17 000 ljudi

Lako do posla 

— TRI RADNA MESTA —

Nijedan od ponuđenih odgovora (NOPO) je parlamentarna politička stranka. Mi verujemo da dela govore bolje od reči i zbog toga, pod jednakim uslovima, raspisujemo tri javna konkursa.
Pozivamo tebe, i još 17.000 ljudi, da radite sa nama.
Slobodna su mesta kontrolora u biračkim odborima (oko 17.000), možeš da radiš kao organizator izbornih radnji (oko 100 mesta), ali i da se kandiduješ za narodnog poslanika.

KONTROLOR IZBORA

— WWW.IZABERI.SE —
Dnevnica za rad u biračkim odborima je najmanje 1.500 dinara. Iznos može biti i veći, ako tako bude odredila Republička izborna komisija.
Prijave primamo pomoću opšteg obrasca sajtu www.izaberi.seOsnovni uslovi za rad su da imate biračko pravo, mobilni telefon i da, zbog važnosti i delikatnosti ove pozicije, ne podržavate učešće neke druge liste na izborima.

ORGANIZATOR IZBORNIH RADNjI

— WWW.IZABERI.SE —
Ako budeš organizator izbornih radnji, u svojoj opštini ćeš obavljati poslove potrebne da bi naša izborna lista imala dovoljnu podršku za učešće na izborima, i da bi kontrolori 16. marta mogli da rade u biračkim odborima.
Organizatori će biti plaćeni po učinku, o čemu više možete da čitate na strani www.izaberi.se/organizatori/.

NARODNI POSLANIK

— WWW.IZABERI.SE —
2012. smo prvi put učestvovali u izboru za narodne poslanike i samostalno smo osvojili jedan poslanički mandat. Mislimo da je to bio ogroman korak ka cilju. Uz ostalo, njime smo pokazali da „običan čovek“ stvarno može da uđe u Narodnu skupštinu.
Sada želimo još, mnogo više. Hoćemo zajedno sa vama da oblikujemo Srbiju. Verujemo da razboriti ljudi, autentični predstavnici birača, u sprezi mogu da budu važan politički činilac – da u Skuštini sad može da nas bude mnogo.
Predlažemo vam da s nama stvarate uslove za oporavak društva i za izgradnju važnih ustanova. Ako želite, možete 16. marta da budete birani za narodne poslanike sa otvorene izborne liste.
Изабери се - Пријава

Napomene:
  1. navedeni poslovi se ne dobijaju na osnovu članstva u našoj stranci, niti članstvo daje veću verovatnoću da budete izabrani;
  2. o uslovima za kandidovanje više možete da saznate čitanjem  pravilnika;
  3. sve tri prijave se podnose isključivo preko sajta www.izaberi.se.

Нема коментара:

Постави коментар

Neprikladni komentari će biti obrisani.