17. 2. 2011.

Trening obuka u Kladovu

Opština Kladovo u saradnji sa GIZ-om (nemačka organizacija za međunarodnu saradnju) organizuje trening obuku za vođenje sopstvenog biznisa za početnike u biznisu, preduzetništvo i izradu biznis plana.
Program treninga je sastavljen od četiri modula iz sledećih oblasti:
I modul Izrada poslovnog plana
II modul Finansijska analiza poslovne ideje
III modul Akcioni plan za otpočinjanje posla
IV modul Ocenjivanje predstavljenih poslovnih planova 
Trening će trajati ukupno 10 dana, biće održan početkom marta 2011. godine, a tačan datum održavanja biće naknadno utvrđen.

Po završetku obuke biće izvršen izbor najboljih biznis planova koje će učesnici treninga izraditi tokom seminara. Prva tri biznis plana biće novčano nagrađeni (ukupan fond za nagrade je 3.000 €).
Trening promoviše sopstveni biznis kao put do zaposlenja, edukuje potencijalne preduzetnike kako bi im obezbedio osnovna znanja i finansijsku podršku za početak posla u vidu pozajmice.

Ko se može prijaviti?

Sva zainteresovana nezaposlena lica sa teritorije opštine Kladovo, koja imaju ideje za pokretanje sopstvenog biznisa. Prednost imaju žene i mladi do 35 godina starosti. Broj polaznika je ograničen.

Rok do kada se možete prijaviti?
Rok za prijavu učesnika trening seminara je 21. februar 2011. godine.

Šta je potrebno da biste se prijavili?
Popunjen obrazac za prijavu na trening seminar (može se preuzeti ovde ili lično u Opštini Kladovo – Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj)
Biografija (CV) kandidata.

Gde se možete prijaviti?
Prijava učesnika treninga vrši se lično u prostorijama  Opštine Kladovo – Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, ul. Krakja Aleksandra br. 35 ili putem mail-a sbobic@kladovonet.comTelefon za informacije je 019/801 – 450, lokal 128, mobilni telefon 064/875-4010, osoba za kontakt: Slađan Bobić .

Više o tome na stranici JAVNA PREDUZECA

Нема коментара:

Постави коментар

Neprikladni komentari će biti obrisani.