26. 12. 2011.

Prvi glas Srbije iz Kladova

Davor Jovanović je prvi glas Srbije!
Publika proglasila mladića iz Kladova za vokal nacije u muzičkom takmičenju

Davor Jovanović je prvi glas Srbije!

Ponedeljak - 26.12.2011
Posle više od tri meseca potrage za najmoćnijim glasom u Srbiji, glasovi publike su sinoć odlučili da je to Davor Jovanović iz Kladova. U borbi sa Nevenom Đorđević i Igorom Terzijom, Davor je uspeo da se izbori za pobedu u „Prvom Glasu Srbije“, a iako vidno uzbuđen Jovanović je ipak bio raspoložen da otkrije svoje emocije.


- Želim samo da kažem da mi je drago što smo među takmičarima imali ovako velike ljude. Takođe, bila je čast što smo i u žiriju imali velike ljude. Presrećan sam što sam uspeo sve ovo da iznesem. Uh, mnogo sam uzbuđen - u dahu je nakon proglašenja izjavio 23-godišnji Davor.
Momak iz Kladova kao pobednik „Prvog Glasa Srbije“ je od produkcije dobio pesmu „Biti prvi“ koju je komponovao član žirija Saša Milošević Mare, a koju su tokom superfinalne večeri otpevali svi takmičari, a na kraju i Davor.
Osim pesme, dobio je mogućnost da sa novom diskografskom kućom „Prva rekords“ potpiše ugovor i snimi album u saradanji sa Vladom Georgievim i Sašom Miloševićem. Davor će takođe imati marketinšku kampanju na televiziji „Prva“, a postao je i vlasnik specijalne statue „Prvog Glasa Srbije“.
Kao i proteklih nedelja, članovi žirija su i sinoć bili džez pevačica Lena Kovačević, kompozitor Saša Milošević Mare i kantautor Vlado Georgiev. Program je vodio glumački zavodnik Andrija Milošević, dok je atraktivna voditeljka Marija Kilibarda u muzičkim pauzama razgovarala sa bivšim učesnicima.
U prvom bloku takmičenja po jednu pesmu otpevala su sva tri takmičara, da bi posle drugog ispala Nevena Đorđević, a nakon trećeg i četvrtog bloka proglašen je pobednik, dok je drugo mesto zauzeo Igor Terzija.

Нема коментара:

Постави коментар

Neprikladni komentari će biti obrisani.